Snart majoritet för nolltaxa

Enligt Mitti som gjort en opinionsundersökning tillsammans med Novus så har stödet för nolltaxa i Stockholm ökat till 49%. Förra mätningen, som kom 2018, visade ett 43%-igt stöd.

Glad 1 maj

Eftersom vi inte kan gå ut och demonstrera idag så deltar vi istället i Cyklopens livesända webbradio. Lyssna från klockan 9.30 och hela dagen till sent inatt. Förutom vårt brandtal som vi också publicerar här nedan blir det massor av musik, politiska samtal, quiz, poesi och annat.

Tamsons – Superspridaren

Trafikregionrådet Kristoffer Tamsons är en fara för folkhälsan. Han gick själv gick ut med trafikneddragningarna i SL-trafiken förra veckan. Nu efter att SL fått massiv kritik låtsas han som ingenting och skränar om att ”det är en order” att alla bussar ska köras. Samtidigt ser han till att biljettkontrollanterna går från person till person ombord på fordonen, utan skydd och utan hygien.

Kom på plankningspatrull på Nolltaxedagen!

Nu på lördag (7/3-20) är det dags för den årliga Nolltaxedagen! Vi kommer att köra igång klockan 11 på T-centralen vid spärrarna, uppgång plattan. Vi kommer att dela ut flygblad, varna för biljettkontroller, samt ”adbusta” reklamen på tunnelbanan. Vi kommer att inleda patrullen med ett tal av planka-veteranen Zacharias Andersson samt musik av artisten Derlyflow!… Läs mer»