Vi reste till Sala och spelade in en film

Idag reste vi till Sala kommun. Det är en resa som vi flera gånger planerat men tyvärr inte kommit iväg på. Idag blev resan däremot av. Som vissa av er kanske vet så har Sala kommun infört avgiftsfri kollektivtrafik. Vi var där idag och intervjuade lokalpolitiker, resenärer och personal.

Vi möttes upp av Maria Arvidsson (V) guidade oss genom stan, berättade om nolltaxan och ställde upp på intervjun. Det var en väldigt intressant resa precis som filmen vi gjorde där. Ökat resande och bättre arbetsmiljö är något som hänt i Sala pga nolltaxa. Se gärna dokumentärfilmen som finns nedan.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Vi reste till Sala och spelade in en film

  1. Pingback: Därför ska du dela ut flygblad med oss – Planka.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.