Därför ska du dela ut flygblad med oss

I sommar har vi hälsat på flera ställen (Dunkerque, Sala) som faktiskt har nolltaxa – inga biljetter, inga kontrollanter och inga problem. Det känns hoppfullt att se, men i Stockholm är det tvärtom så att toppolitiker ställer krav på fängelse för plankare samtidigt som biljettpriserna bara ökar. Vi behöver visa på ett alternativ.

Skriv upp dig på formuläret längre ner på sidan – så ser vi till att stödet för en öppen avgiftsfri kollektivtrafik blir starkare än någonsin.

I dagens samhälle översköljs vi av budskap på internet hela tiden, och det kan vara svårt att sticka ut. Det vi har märkt är att det enklaste också är det effektivaste – att vara ute bland folk med flygblad innebär att vi får en chans att snacka ansikte mot ansikte. Det ger mycket mer än att se artiklar online, och samtidigt som vi vill få fler att vara för nolltaxa så hoppas vi också kunna rekrytera flera som vill gå till aktion för nolltaxa.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.