Regerande stockholmsmästare i plankning är…

För ett tag sedan kom Stockholmsenkäten för 2016, och vi har nu äntligen fått tag på resultaten och analyserat dom. Enkäten är en undersökning bland högstadieelever och gymnasieelever om otäcka saker som droger och våld. Men för att lätta upp stämningen lite så har de också med något roligt: stockholmsmästerskapen i plankning! Många har kämpat väl, och i de flesta stadsdelar så är det fler än hälften som plankat. Men vem tar egentligen hem segern?

Högstadieplankare

Bland högstadielever så är det tjejerna i HÄGERSTEN-LILJEHOLMEN som tar hem förstaplatsen med 70% plankare! Stort grattis till er. Killarna kommer upp till 64% i tre stadsdelar vilket ju förstås är väldigt väl kämpat men räckte inte ändå fram detta år. Den stadsdel som fått ihop bästa sammanhållna resultat är Skarpnäck, som vi får anledning att återkomma till.

När det gäller hela länet så är det högstadieeleverna i SOLNA som kör bäst denna gång. I båda kategorier så tar man hem storslammen. Ett stolt ögonblick för kommunen.

Gymnasieplankare

Rejäla applåder och stående ovationer för SKARPNÄCK och alla gymnasieelever där som sett till att göra sin stadsdel stolt. Med sitt goda resultat bland högstadieeleverna i ryggen, så är det helt klart den mest klart lysande stjärnan på plankningshimlen just nu.

Bäst i länet blir nykomlingen NYNÄSHAMN där man har både en toppnotering, och bästa sammanhållna resultat. Ett fyrfaldigt leve för alla som såg till att slå sig in i toppen – hurra, hurra, hurra. hurra!

Tidigare år:

2014 – Stockholmsmästarna i plankning 2014 är…
2012 – Stockholm: Vilken stadsdel blir skolmästare i plankning?
2010 – Stockholmsmästerskapen i plankning avgjorda
2008 – Stockholmsmästare i plankning
2005 – Stockholmsungarna plankar

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.