Spärröppning i protest mot REVA

Igår kom uppgifter om att gränspolisen ska sluta med ID-kontroller i tunnelbanan. Det stämmer inte riktigt, gränspolisen kommer fortsätta sin jakt på papperslösa i kollektivtrafiken och tunnelbanepolisen kommer fortsätta att stoppa plankare precis som de gjort i många år. Den massiva kritiken mot projekt REVA har dock tvingat fram ett tillfälligt tillbakadragande. En delseger naturligtvis, men inget skäl att sluta protestera.

Planka.nu och Aktion mot deportation Stockholm öppnade spärrar och delade flygblad under lördagseftermiddagen innan den stora demonstrationen mot REVA. Kolla på filmen, vi kom på en ny smart sak idag!

Öppna spärrar mot slutna gränser! from Planka.nu on Vimeo.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Spärröppning i protest mot REVA

  1. Pingback: SL bär ansvar för ordningsvakternas våld – Planka.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.