Bokförsäljning och aktionsverkstad på Umeås bokmässa

Den 29 november – 2 december är det dags för Umeås Anarkistiska bokmässa. Vi kommer vara på plats och sälja Så kom vi över spärrarna, och det kommer också bli en aktionsverkstad på lördagen som utgår från två kapitel i boken:

Så kommer du över spärrarna i din kamp (1 december 14.30-15.30)

Med utgångspunkt i Planka.nus bok ”Så kom vi över spärrarna” så kommer vi fila på politiska aktioner som kan förändra samhället där vi själva bor och verkar. Vi använder oss exempel från boken om peppande, direkta eller utmanande aktioner och testar samverkan mellan mål och medel. Ta med dig dina egna erfarenheter så skapar vi något nytt tillsammans!

Vi ska också se till att ta med lite andra roliga saker till försäljning, så hoppas vi ses där! Här är hela programmet för bokmässan. Om du inte kommer vara i Umeå under mässan, så kan du förstås köpa boken direkt från oss eller på utvalda bokhandlar.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.