Så kom vi över spärrarna – läs boken om Planka.nu

Äntligen så har vi fått ut vår nya bok, med titeln Så kom vi över spärrarna. Boken är både en sammanfattning av saker vi gjort i Planka.nu, men också tips på hur man själv kan göra för att förändra samhället. Kapitlen behandlar olika livsviktiga saker som kommunikation, aktioner och fest.

“Det sägs att vinnaren skriver historien, men det går också att vända på det och säga att det är ett vinnande koncept att skriva historia. Oavsett hur en politisk kampanj slutar: om den når sina mål, misslyckas eller ändrar sin form, så går det att dra lärdom av den. Andra aktivister kan inspireras och få idéer till hur de själva vill förändra samhället.“

Ur förordet.

Vill du beställa boken så sätt in 50 kronor på plusgiro 147 68 45 -1 (betalningsmottagare Planka.nu) och märk betalningen med bok,. Betalar du från någon annans konto så maila gärna sthlm@planka.nu och berätta vart du vill att vi skickar boken. Det går också att betala med kort.

Boken finns också på en del bokhandlar:

  • Amalthea, Malmö
  • India Däck, Lund
  • Syndikalistiskt Forum, Göteborg
  • Bokhandeln Info, Stockholm
  • Söderbokhandeln, Stockholm
  • Jönköpings Bokkafé
  • Bokkafé Projektil, Uppsala

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *