Ingen ska åka fast på nolltaxedagen

Under året har vi genomfört flera plankningspatruller – tillfällen då vi sett till att så få som möjligt åkt fast utan biljett kollektivtrafiken. Anledningen är att vi tycker att avgiftssamhället är orättvist och ett bra sätt att visa det är att varna samt hjälpa sina medresenärer.

Lördagen 3 mars är det nolltaxedagen – som firas varje år för att uppmärksamma nolltaxa. Då är det dags igen! Vårt mål är att ingen ska åka fast på hela dagen. Vi kommer att vara flera grupper ute och hålla koll, samt informera resenärerna om alternativet till ökande avgiftstryck och mer kontroller – nolltaxa.

Vi kommer att höra av oss med mer exakt information snart. Västar, varningsskyltar och allt annat som behövs står Planka.nu för.

Vi avgiftsbefriar kollektivtrafiken, en biljettkontroll i taget! Anmäl dig i formuläret för att vara med.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.