Nya plankningsvideor!

Först ut är Veronica Maggio som har den goda smaken att planka och springa ifrån kontrollanter i sin nya video ”Mitt hjärta blöder”.

Tyvärr verkade hon klämma sig lite i spärrarna, vilket är lätt hänt både för plankare och betalande resenärer i Stockholms kollektivtrafik. Lyckligtvis har en pedagogisk plankare i Stockholm gjort en film om hur vi undviker detta! Den vanligaste metoden är ju fortfarande att gå när spärren redan är öppen – och som god medresenär låter du förstås inte spärren slå igen på den som kommer bakom.

Till sist så är det ju inte alltid det finns andra resenärer när man ska åka. Då går det förstås att klättra över, vilket dock är aningen bökigt. Att öppna de nya spärrarna med en halsduk eller jacka är smidigare, men det tar lite övning innan du fixar det på första försöket!

Kom ihåg att hålla koll på Planka.tv och Planka.fm för mer instruktioner, diskussioner och nyheter!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.