Välkommen till nya Planka.nu

Hej och välkommen till vår nya sajt. Vi hoppas du gillar den, för oss känns det väldigt trevligt! :D Ny form och ett mycket bättre och modernare administrationsgränssnitt tack vare WordPress. Förhoppningsvis ska allt fungera bra redan från början, men upptäcker du något som ser skumt ut eller någon länk som inte funkar så får du jättegärna skriva en kommentar här under (skriv även gärna vilken webbläsare+version och vilket operativsystem du kör).

Küss,
Planka.nu

4 kommentarer

4 kommentarer på “Välkommen till nya Planka.nu

  1. Jag kan inte logga in. Får inget felmeddelande utan sidan bara uppdateras och ser ut som vanligt. Använder firefox och macos snöleopard.

    • Hej!

      Tyvärr är det lite problem med medlemsloginen, vi jobbar på att få den att rulla som vanligt igen, förhoppningsvis är den igång under nästa vecka. Är det något akut du undrar över så ring eller mejla så löser vi det.

    • Tack för påpekandet, den länken var lite speciell så den följde inte med i det automatiserade länkfixandet, men nu funkar den igen! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.