Vi släpper ny rapport och hemsida – släppfest 26/11 på Edenborg!

Du välkomnas härmed till den officiella världspremiären för freepublictransports.com och releasen för planka.nu:s rapport Att resa ska inte kosta hela världen inför klimattoppmötet i Poznan.

I rustika lokaler i Gamla Stan – Café Edenborg – kommer Ni bjudas på het rapport direkt från tryckpressarna, lite bubbel att fukta strupen med och fräna mp3or uppspelade av DJ Domuz.

Freepublictransports.com är en samlingsportal för nolltaxekampanjer runt om i världen. Här kommer det samlas praktiska tips, nyheter och diskussioner från jordens alla hörn med den gemensamma målsättningen att göra kollektivtrafiken avgiftsfri.

Att resa ska inte kosta hela världen – Fem konkreta åtgärder för att göra Stockholms transportsektor klimatsmart och rättvis är en rapport inför klimattoppmötet i Poznan i december. Ofta pratas det om utsläppsmål och vilka kvoter länderna ska binda sig till. Vi vill vrida blicken mot de konkreta politiska åtgärderna som minskar utsläppen. I rapporten tas bilfria innerstäder och nolltaxa i kollektivtrafiken upp som exempel på kampanjer som man kan genomföra i sina hemstäder.

Var, när hur?

Onsdagen den 26:e november från klockan 20 och framåt
Cafe Edenborg, Stora Nygatan 25, T-bana Gamla Stan
Vi bjuder på rapport och bubbel.

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.