Bilder och rapport från demonstrationen!

Tidigare idag anordnade Planka.nu och Öppna Stockholm den första underjordiska tunnelbanedemonstrationen. Den riktades mot prishöjningarna som den borgerliga alliansen genomför idag. Demonstration samlade ungefär 150 deltagare (bland annat råttor, pingviner och isbjörnar) som skanderade slagord och åkte rulltrappa runt T-centralens tunnelbaneperronger. Vid demonstrationens slut delades aktivistkit/lördagsgodis ut och folk åkte på egen hand runt i tunnelbanenätet och öppnade spärrar på bland annat Fruängen, Liljeholmen, Kista, Tekniska Högskolan, Skanstull, Medborgarplatsen, Slussen, T-centralen och Fridhemsplan.

Läs mer

Bilder

Nedan publicerar vi bilder från demonstrationen tagna av Joakim Mathiasson.

6 kommentarer

6 kommentarer på “Bilder och rapport från demonstrationen!

  1. TACK för en superfin, genomtänkt och jävligt bra demonstration. Jag hoppas att Nolltaxedagen blir en regelrätt helgdag och att demonstrationerna bara blir större och fler så länge kollektivtrafiken ser ut som den gör och priserna förblir så absurt höga. Det går ju för fan bara inte att fortsätta såhär.

    Allt gott! Glädje och kärlek!

    Och, just det. Ni kan väl ta med Roslagsbanan nästa gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.