Mer info om demon

Imorn klockan 15.00 smäller det på Sergels torg! Vi uppmanar alla att ta med sig en tunnelbanereklam eller två för att göra plakat av, vi kommer ha med oss färg, pennor och sprejmallar till Sergels torg.

Talare

Tal kommer att hållas av följande organisationer:

Demonstrationen kommer att gå från Sergels torg, via sveavägen och kungsgatan för att avslutas i kungsträdgården. Våra vänner Ingen människa är illegal som vi stöder ekonomiskt kommer att ha fest för att dra in mer pengar till sitt arbete med papperslösa på kvällen. Vi tänker dra dit efter demon, kom dit du med!

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.