Full fart på Nolltaxedagen 2018

Nolltaxedagen firades i Stockholm med en större plankningspatrull i två pass. Vi delade ut information om nolltaxa, grattade folk och träffade till och med fotbollsfans från Tallinn – staden som är vår stora förebild och redan infört nolltaxa. Här en livevideo från när vi var på Fridhemsplan.

En hel del av dagen handlade om att prata med olika ordningsvakter om SL:s ordningsregler. Där står det att man inte får dela ut flygblad och liknande innanför spärrlinjen (villkoren och definition av SL:s område finns här). Vi stod hela tiden utanför spärrlinjen när vi delade ut flygblad men fick ändå prata en hel del om detta. Bra tips för övrigt under kalla dagar att stå inomhus!

På det stora hela var det en rolig dag där många nya aktiva var med, vi pratade och delade flygblad till tusentals och såg till att ett par personer inte åkt fast. Skriv upp dig om du vill vara med nästa gång.

https://www.instagram.com/p/Bf3O7Xsl4rH/?taken-by=planka.nu

https://www.instagram.com/p/Bf3IgqWFoF1/?taken-by=planka.nu

 

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.