Planka.nu ger 1000 euro till RättBuss

Våra vänner RättBuss har fått ett stort problem: Deras buss har gått sönder! Inte så mycket som är rätt med det. Därför har de startat en crowdfundingkampanj för att samla ihop pengar till en ny buss och vi vill gärna att så många som möjligt är med och hjälper dem. Planka.nu Stockholm som har rest med RättBuss många gånger har donerat 1000 euro men det saknas fortfarande en del för att de ska nå målet 7900 euro.

Det som är så fint med RättBuss är att de inte bara åker till massa roliga fester och evenemang utan också är en aktivistbuss som kör folk gratis till olika demonstrationer. Planka.nu har till exempel åkt med RättBuss för att protestera mot bygget av Förbifart Stockholm i Häggvik. De har även kört till solidaritetsdemonstrationer utanför Migrationsverkets flyktingfängelse i Märsta och på överklassafari i Saltsjöbaden.

Allting tyder på att bussgänget kommer fortsätta leverera om de bara får en buss. Det är en dryg vecka kvar av kampanjen – lägg en slant och dela till dina vänner så fixar vi det här tillsammans!

P.S. Det finns olika festliga belöningar att få för de som stödjer kampanjen…

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.