Massplankning och besök på politikerveckan i Järva

Massplankningen mot avgiftstrycket och protesten mot Moderaterna i Järva gick av stapeln på tisdagen. Vi samlades ungefär 25 personer på plattan men blev förvånade av att ungefär lika många poliser var på plats. Det blir ingen massplankning, var beskedet.

Men det blev det. Efter ett kort demonstrationståg tog vi oss förbi spärrarna på Hötorget och åkte till Rinkeby för att möta upp andra plankare som delade ut flygblad och pratade med folk på torget. Efter det tog vi oss till Spånga IP och syntes i en del livesändningar från platsen, precis efter Anna Kinberg Batras tal.

På plats var det mest partifunktionärer och poliser av alla de slag men vår protest gick knappast att missa. Anledningen till att vi valde just Moderaternas är mycket enkel – de är drivande i att höja avgiftstrycket i Stockholm och satsa på mer våld genom klämspärrar eller kontrollanter.

Det öppna och trevliga alternativet är nolltaxa! Och massplankningar går inte att stoppa, utan på sin höjd flytta på ett par hundra meter :)

2 kommentarer

2 kommentarer på “Massplankning och besök på politikerveckan i Järva

  1. Helt rätt!!, fantastiskt Gjort, För ”Pengar Det Finns Definitivt”, läs ”Prolätären”!!!!,,,,,,,,,,,,Så visst finns det medel för ”Nolltaxa” i Killektivttrafiken!, Som är är ju en sådan samhälllsangälägenhet!!!!,,,,,,,Mvh. / Laszlo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.