Book presentation: The Traffic Power Structure

Where/var: Midsommargården
When/när: 11:00 lördagen 10 juni

Book presentation: The Traffic Power Structure
Stockholm Anarchist Bookfair

Planka.nu is fighting for fare-free public transport since 2001, and in the book The Traffic Power Structre they go deeper into how mass-motorism is powered by liberal ideals of automobility – that we are free when we travel a lot. There will be Motor Mania, road rage and some thoughts on how we can take another path forward.

Book available at the fair in English and Swedish.

Bokpresentation: Trafikmaktordningen
Anarkistiska bokmässan (presentation på engelska)

Planka.nu har kämpat för fri kollektivtrafik sedan 2001, och i boken Trafikmaktordningen så går vi djupare in på hur massbilismen får bränsle från den liberala idén om automobilitet – att vi är fria om vi reser så mycket som möjligt. Det blir Motor Mania, vägvrede och tankar på vilket spår vi kan ta framåt.

Boken finns på mässan på svenska och engelska.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.