Nolltaxedagen 2016 – Tillsammans kan vi öppna alla spärrar

Nolltaxedagen är en internationell aktionsdag för att uppmärksamma frågan om gratis kollektivtrafik som firas varje år den första lördagen i mars. I år är det den 5/3 och med anledning av detta bjuder vi in till spärröppningsaktion i Stockholm.

Samling är kl 14 på T-Centralen under spottkoppen utanför Coop. All info och material kommer finnas på plats men planen är att öppna kollektivtrafiken så mycket som möjligt under dagen, för en mer tillgänglig stad. Ta med en kompis och slut upp för en värld utan spärrar och gränser!

Facebookevenemang

hulken spärrar

Klassisk gifanimation på temat:
wpid-animation001-74c9fced08.gif

En kommentar

En kommentar på “Nolltaxedagen 2016 – Tillsammans kan vi öppna alla spärrar

  1. Pingback: ”Svenskfientlig” kalender | Afropé.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.