Lyssna på plankaradio och se klämspärrsfilm

I dagarna har vi spelat in ett nytt poddradioavsnitt där vi diskuterar klämspärrar, nolltaxa i kommuner och lite annat smått och gott. Lyssna, alternativt ladda ner genom att högerklicka här eller prenumerera via Itunes.

Vi har också testat de nya inställningarna på planka och uppgraderat idén om ”SL Access”. Har du egna tips så hör av dig :)

Kritiken mot klämspärrarna kommer komma mer och från flera håll nu när allt fler stationer ändrar inställningar. För plankarna är det inte en så stor grej att anpassa sig, men tyvärr lär även andra resenärer bli klämda. Här är en insändare från Aftonbladet om vilken konstig idé det är med spärrar som skadar människor.

Insändare klämspärrar

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.