Nolltaxepriset 2015: och de nominerade är…

Ikväll delas Nolltaxepriset 2015 ut. Här kan du få läsa om de nominerade, och missa inte heller utdelningen som sänds via Bambuser från 19.30.

Adrian Lundin (nominerad av en privatperson)

En riktig klippa! Kör alltid på familjekortet i kollektivtrafiken. Finns det hjärterum så finns det stjärterum igenom spärrarna.

Stockholmspolisen

För den utbredda avgiftsstrejken vid Rådhusets tunnelbanestation, där Aftonbladet hittade många poliser som åkte på tjänstelegitimationen. Även om det är en plankningsmetod som inte är tillgänglig för alla, så förstår vi verkligen att avgiftstrycket är högt! Polisen visar att vissa problem enar kollektivtrafikanterna. I framtiden kan vi förhoppningsvis åka gratis sida vid sida – med eller utan uniform.

Folkpartiet Gotland

För att driva frågan om avgiftsfri kollektivtrafik på ön med goda argument och bra koll.  Det är verkligen ett steg framåt för kollektivtrafiken när frågan om nolltaxa tas upp av olika partier!

Gällö Elevråd

Även kända som elevrådet som fixade nolltaxa åt ungdomarna i Bräcke kommun, och fick en tårta på kuppen. Lovvärt initativ där elevorganisering gör avtryck i samhället!

wpid-NTP2010-065e7db96c-553x553

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.