Helgläger: Kom till Plankademin

Plankademin (nyord: en ihopslagning av verbet planka och substantivet akademi, avser kurstillfällen i politisk aktivism under ledning av Planka.nu)

Du är bjuden!

Alla aktivister – nya som gamla, medlemmar i Planka.nu, någon annanstans eller inte alls, barn eller pensionärer – är välkomna.

När och var?

Helgen 6-8 mars. Helgen äger rum på Barnens Ö (utanför Stockholm) och det finns badplats, en grillcementrör på marken med sittplatser runtom och inte minst ett piano (ostämt). En abonnerad buss går från Stockholms central klockan 17 på fredagen och tillbaka på söndagen lagom till den utomparlamentariska 8 mars-demonstrationen på Sergels Torg klockan 13.

Vad händer då?

Efter anmälan får ni ett detaljerat schema, men redan nu kan vi utlova trollafton på internet, rafflande föreläsning om krisen i Europa, demonstrationsverkstad, mörkernavigering med kompass och karta samt förstås god mat, spel och film. Ni blir också automatiskt hedersgäster på prisutdelningen av Nolltaxepriset och Free Public Transport Award.

Det blir som vilket kollo som helst. Fast mer samhällsomstörtande. Och det kostar inte heller någonting.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.