Äntligen har vi fått in reflexer i sortimentet igen

En glad nyhet i vintermörkret: vi har återigen fått in reflexer med texten “Planka.nu – skyddar dig mot bildöden, denna gång är de dessutom i form av små bussar”. Inte bara syns du i mörkret, reflexen fungerar också som en perfekt isbrytare för att få igång en trevlig diskussion vid busshållplatsen.

reflex

Att beställa är enkelt:
Skicka ett SMS till 72550 och skriv: plankanu reflex namn+adress (observera att det ska vara mellanslag mellan plankanu och reflex och kom ihåg att skriva postnummer och postadress). Det kostar 10 kronor + din operatörs avgift för att skicka ett SMS, pengarna går till att betala portot. Reflexen kommer på posten 1-2 veckor efter din beställning.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.