Årets julklapp: present­kort på medlemskap i p-kassan och stöd till IMäI

Har du en vän som länge funderat på att bli medlem i p-kassan? Nu har du chansen att knuffa hen i rätt riktning! Beställ vårt presentkort på en månads medlemskap i p-kassan för 100 kronor så ger vi lika mycket pengar till nätverket Ingen människa är illegal så att även papperslösa får möjlighet att använda kollektivtrafiken.

För att beställa ett presentkort så sätter du antingen in 100 kronor på vårt plusgiro (147 68 45 – 1) och märker betalningen med julklapp samt ditt eget namn och din adress, eller så klickar du här för att betala med kort eller internetbank via payson (glöm inte att fylla i ditt namn och din adress som meddelande). Betalningen måste ske senast den 9:e december för att vi ska hinna posta presentkortet till dig innan jul. När du betalt skickar vi ett presentkort till dig där du får fylla i mottagarens namn och sen kan denne gå in på vår hemsida och aktivera sitt medlemskap.

God jul! <3

plankajul

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.