Beställ haffakort

Nu kan du som plankar i Stockholm beställa vårt nya haffakort. Haffakortet (här finns PDF!) är i samma storlek som ett SL-kort och innehåller all information om dina rättigheter du behöver ifall du skulle ha oturen att träffa på kontrollanter.

haffakort

Så tveka inte, fyll i formuläret nedan och se fram emot en bötesfri framtid! Eftersom haffakortet bara handlar om SL så skickar vi bara ut det till dig som bor i Stockholm (dvs. har ett postnummer som börjar på 1).

Prenumerera

Prenumerera på våra nyheter med RSS eller e-post:

Jag vill ha...

9 kommentarer

9 kommentarer på “Beställ haffakort

  1. Ni skriver att det bara är relevant för SL-resenärer, men jag vill bara få det klargjort; dessa regler är väl sanna i hela Sverige egentligen? Det står väl i svensk lag, inte SLs egna regler?

    • Det är en blandning av lag ocg oraxis – dvs utan att något STÅR annorlunda så kan det göras tolkningar. T.ex. är kontrollanterna i SL-trafiken rätt snälla nu men för några år sedan var det en annan visa…

    • Hej,

      vi skickar ut ungefär varannan vecka, lite mer sällan på sommaren. Men ditt postas idag. :) Det går bara att beställa en gång per e-post så en kan testa på det sättet också om en vill.

  2. Pingback: Krönika: En tidig söndagmorgon | Planka.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *