Bli planka-aktivist, gå med i Planka.Crew

Gillar du att planka? Är du intresserad av att införa avgiftsfri kollektivtrafik tillsammans med oss? Vill du göra en skillnad i kollektivtrafiken? Då är det dags att gå med i Planka.Crew och bli planka-aktivist! För tillfället så kan endast du som bor i Stockholmsområdet (postnummer som börjar på 1) gå med i Planka.Crew. Fyll i formuläret nedan för att komma igång!

Vad innebär det?

 • Ta hand om ett område i anknytning till en pendeltågs- eller tunnelbanestation att sprida material på
 • Sprida ordet om nolltaxa på internet
 • Personliga inbjudningar till planka-akademin och andra arrangemang

Vad får jag?

 • Aktivistutskick med nyheter, uppdrag och tryckt material
 • VIP-inbjudningar till våra fester, planka-akademin och andra arrangemang.

Planka.nu är en helt ideell organisation, och allt vi gör händer på fritiden. Det betyder att vi vill vara många som sprider klistermärken eller flygblad, kommer på aktioner eller debatterar nolltaxa på internet. För att stödja alla som gör arbete, och underlätta för de som vill bli mer aktiva har vi skapat möjligheten att registrera sig som aktivist. Vi ses på massplankningen, flygbladsutdelningen eller föreläsningen!

2 kommentarer

2 kommentarer på “Bli planka-aktivist, gå med i Planka.Crew

 1. Vad exakt innebär det att vara med i Planka Crew? Alltså, vad förväntas jag göra? Måste jag komma på möten eller liknande? Jag brukar sätta upp klibbar där jag bor (cirka 3 stationer på röda linjen + Älvsjö) för att göra reklam och ibland gå på massplankningar och liknande träffar utomhus, men annars brukar jag inte göra något speciellt.

  Så det jag undrar är väl egentligen, är det okej om jag bara får lite klistermärken i brevlådan var tredje månad eller något och sen sätter upp dessa lite överallt? Fyller i ansökan ovanför direkt i så fall. Skulle gärna vilja ha Västertorp som område.

  MVH Västertorps plankare.

  • Hej, det är ett sätt att vara aktiv utan att komma på möten hela tiden. Så det är precis det du gör som Planka.Crew kommer göra! Välkommen med din anmälan :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.