Göteborg: Spontanprotest mot biljettkontrollanternas brutalitet

Många är göteborgarna som anser att västtrafiks kontrollanter kan vara obehagliga. I veckan hölls en kvinna brutalt fast trots att hon betalat biljett utav kontrollanter, en av många liknande händelser. Nu är det dags för oss betalande resenärer att vi inte accepterar sättet de behandlar människor på. Slut upp med oss för att visa att vi är många och upprörda.

Samling: Drottningstorget klockan 15

Mer info:
Göteborgsposten
SVT Västnytt

Liknande händelser:

Texten är hämtad från detta Facebookevent

En kommentar

En kommentar på “Göteborg: Spontanprotest mot biljettkontrollanternas brutalitet

  1. Det vi har sett på TV om kvinnan som faktiskt har billjett är fullständigt vansinne. Jag hoppas att dessa kontollanter blir sparkade och att de också hamnar i rätte. Hur någon i chefsställning kan påstå att dom gör ett bra jobb är helt vansinne. Var och en kan ju se att dom begår flera brott, dom är alltså grovt krimminella. Misshandel, olaga frihetsberövande, falsk anklagelse, grov kränkning. För att inte råka ut för detta kommer jag aldrig anlita västtrafik. Men jag tycker inte att man ska ha 0-taxa, det kommer bara att ställa till problem, men taxan ska hållas så billig som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.