PLANKA.NU 10 ÅR – utställning och fest 27/8 i Stockholm

Det känns smått overkligt, men det är tydligen sant, vi fyller snart tio år. Den 1:a september 2001 så höjde SL priset på månadskortet från 450 till 500 kronor och samma dag lanserades kampanjen Planka.nu på allvar. Detta (alltså Planka.nus födelsedag, inte prishöjningen) vill vi så klart fira, både med fest och genom att blicka tillbaka på de år som gått och allt fantastiskt roligt, och mindre roligt, som vi har varit med om. All pepp, alla nya konstiga vänner, alla gräl med politiker och ledarskribenter, alla nätter framför datorer, alla flygblad vi delat ut, klistermärken vi satt upp, spärrar vi forcerat. Alla resor vi gjort, all gemenskap, alla bråk, all kärlek, allt vi skrivit och hur vi utvecklats under resans gång.

Lördagen den 27:e augusti kommer bli en dag att minnas. Kvällen börjar klockan 19 på Vårt kontor på Folkskolegatan 32 i Hornstull i Stockholm. Där kommer en utställning om vår historia att visas, och vi bjuder på nåt trevlig att äta och dricka. Utställningen kommer att ha öppet fram till klockan 22.30 och när folk börjar känna sig färdiga med utställningen så kommer vi att köra fram en röd dubbeldäckarbuss (tänk: London) med discokulor och fett soundsystem. I bussen kommer våra vänner från J’adore Danser att underhålla medan färden går mot Grundbulten i Ulvsunda industriområde där festen kommer att pågå hela natten. Bussar från kontoret kommer att gå i skytteltrafik från klockan 20.00, men den som vill kan självfallet åka direkt till Grundbulten (se vägbeskrivning nedan). På Grundbulten kommer vår kväll att förgyllas av bland annat Avtalet, dj pussymadeofgold och Dmitry Fyodorov.

Det är fri entré både på utställningen och festen, och utställningen får alla komma på, men på festen är det 18-årsgräns. TA MED KONTANTER!!

Hur, var, när?

Lördagen den 27:e augusti från klockan 19 på Vårt kontor, Folkskolegatan 32, Hornstull. Alternativt från klockan 20.30 på Grundbulten Ranhammarsvägen 5 i Ulvsunda industriområde, nära från Bromma och Solna. Vägen kommer att vara skyltad från t-banestation Huvudsta (blå linjen mot Hjulsta) det går också flera olika SL-bussar från Brommaplan.

Alla är välkomna till vårt kontor, 18-årsgräns på Grundbulten.

OBS! Du måste bli medlem (skriva namn och födelsedatum) här för att få komma: http://korta.nu/plankafest Fri entré, men ta med kontanter!
Facebook-event

Musik från:

En kommentar

En kommentar på “PLANKA.NU 10 ÅR – utställning och fest 27/8 i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.