Sommarlov i Stockholm

Den 22:a juni stänger vi kontoret i Stockholm. P-kassan sköts givetvis som vanligt även under sommaren, dock kan det ta lite längre tid än vanligt innan vi svarar på mail eller telefon då vi kanske är och badar eller äter glass. Vi öppnar kontoret igen den 17:e augusti.

Under sommaren kommer vi bland annat att jobba med en bok som samlar våra texter om trafikmaktordningen, besöka Almedalsveckan på Gotland, delta i en nolltaxekonferens i Berlin, hålla föredrag på lite olika läger och möten och så klart ladda inför vårt tioårsjubileum som firas den 1:a september i år.

Somriga hälsningar!
Planka.nu

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.