Föredrag i Malmö på nolltaxedagen (5/3)

På nolltaxedagen den 5:e mars, och inför internationella kvinnodagen, så kommer vi att medverka med ett föredrag på Allt åt alla Malmös heldag på temat Klass, stad, kön. Vårt föredrag kommer att handla om trafikmaktordningen men ha mer fokus på genus och hur trafikmaktordningen och könsmaktsordningen samverkar, dessutom kommer vi att hålla det tillsammans med folk från Allt åt alla som kommer att prata mer om resmönster i Malmö. Vi tror att det kommer att bli riktigt intressant! Dessutom verkar alla andra föredragen under dagen också väldigt spännande, så befinner du dig i Malmö hoppas vi verkligen att vi ses där. Facebook-event finns här.

En kommentar

En kommentar på “Föredrag i Malmö på nolltaxedagen (5/3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.