Sjuka Moderater tar inte debatten

Igår skulle Planka.nu möta SL:s ordförande Christer G Wennerholm (M) i en debatt på Kulturhuset. Debatten hade varit planerad i flera månader men Wennerholm anmälde sig sjuk i influensa en timme innan utsatt tid.

Synd om Christer förstås, men vi blev ockå besvikna eftersom vi verkligen förberett oss och sett fram emot detta historiska möte. Glädjande nog fick vi höra att han var frisk och kry på jobbet i landstingshuset bara 15 timmar senare, så vi ringde för att gratulera honom till det snabba tillfrisknandet, men då visade det sig att han dessutom kände att han tillfrisknat så till den milda grad att han kunde ta ett ordentligt spadtag på nya älvsjö Centrum.

Vi har beställt en bukett med blommor till Christer, där 10 procent av priset går till Läkare utan gränser. Nu är frågan om Christer vill dela med sig av sin mirakelkur för att bota influensan…

Nu när Wennerholm är frisk så tar vi gärna debatten om stockholmstrafiken. Christer får gärna välja tid och plats själv, vi kan när som helst så länge vi får ett dygns varsel och debatten är inom Stockholmsområdet. Det går bra att ringa oss på 0739-457168 eller mejla på sthlm@planka.nu

Det är inte första gången en representant för Moderaterna ställer in en debatt med väldigt kort varsel, exakt samma sak utspelade sig för någon månad sedan när Stockholms äldre- och ytterstadsborgarråd Joakim Larsson drog sig ur precis innan en debatt om ombildningarna av hyresrätter. Som Nätverket Rädda Linjalen skriver på sin blogg:

“Tyvärr fick förra mandatperiodens ansvariga i området, Joakim Larsson (M), ett hastigt förhinder som gjorde att han fick ställa in sitt deltagande. Som av en slump dök Joakims förhinder upp strax efter att hans sekreterare informerats om vilka övriga deltagare som skulle delta i mötet – det vill säga personer från nätverket Rädda Linjalen, HGF:s regionsordförande Terje Gunnarsson samt personer som tvingats flytta efter uppslitande ombildningsprocesser.”

För övrigt så rapporterar våra källor i Landstinget att det här med att inte gilla att debattera saker med sina motståndare verkar gälla för fler Moderater, exempelvis Filippa Reinfeldt som tydligen har notoriskt svårt att ta sig upp i talarstolen…

Läs mer

3 kommentarer

3 kommentarer på “Sjuka Moderater tar inte debatten

  1. Wow, de där moderaterna är allt bra effektiva. Insjukna, ligga hemma och kräkas och bli frisk på bara en kväll. Då förstår man plötsligt varför de går så hårt åt alla sjukskrivna. Hemma i en vecka eller mer, det kan ju bara riktiga latmaskar vara….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.