Planka.nu möter SL:s ordförande i debatt

Den 23 februari deltar Planka.nu i en öppen debatt på Kulturhuset med titeln Kollektivtrafiken – stadens nervsystem Förutom Planka.nu deltar Jonas Eliasson från KTH och SL:s ordförande, moderaten Christer G Wennerholm.

Det är första gången som en SL-ordförande gått med på att möta Planka.nu. Wennerholm själv har tidigare kallat det oacceptabelt att bjuda in Planka.nu men har nu kommit på bättre tankar.

även hans företrädare Anna Kettner (s) var oresonlig när det gäller Planka.nu och ville stänga ner vår internetsida, eftersom kommersiella intressen skulle tjäna på att vi köpt en .nu-adress.

även Kulturhuset är omdebatterad mark, där moderaten Mikael Söderlund för några år sedan ville förbjuda och polisanmäla möten. Kulturhuset ska ha heder för att de aldrig ställt in några debatter, och nu är Planka.nu snart tillbaka igen! En lite mer genomgående analys av kontroverserna kring Kulturhuset återfinns här.

Efter tio år väljer alltså ansvariga politiker att delta i debatten om kollektivtrafikens framtid. Det var på tiden! Hoppas vi ses på Kulturhuset den 23 februari :)

Läs mer

Planka.nu festar med SL:s ordförande, moderaten Christer G Wennerholm
Här möter några från Planka.nu Wennerholm i ett annat sammanhang

En kommentar

En kommentar på “Planka.nu möter SL:s ordförande i debatt

  1. Nice! – den där debatten kommer bli intressant och dessutom kanske rätt underhållande när Christer G Wennerholm kommer med sina ”det är billigt i Stockholm”-argument.
    Den skulle jag vilja se.

    Kul bild också – han var ju inte stor heller, haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.