Stockholmssommar – Stängt på kontoret

Hej kära stockholmsplankare,

Från och med idag den 1 juli till och med den 19 augusti kommer vi att ha sommarstängt på kontoret i Stockholm. Under sommaren kanske vi inte svarar lika snabbt på e-post eller plankamobilen, det beror inte bara på att vi kanske latar oss lite i solen och äter glass, utan också för att det händer en otrolig massa saker under sommarmånaderna. Vi kommer lämna SL-kartans värld och resa lite längre än vanligt för att träffa fler plankare och andra sköna typer att hänga med. Självklart kommer ni att kunna följa våra äventyr på hemsidan, Facebook, Flickr och på Twitter och naturligtvis kommer vi att betala era böter precis som vanligt!

Men det blir inget öppet hus på torsdagarna, vill ni ha klistermärken, pins eller det senaste skvallret får ni möta upp oss någon annanstans istället! Istanbul, Vårby, York, Majorna, Visby, Paris, Uppsala, Hässelby, Prag… Var ni än är i sommar: Hoppas ni har det bäst!

Puss och kram!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.