Planka.nu på Klimatfestival i Göteborg

20-22 nov anordnar Klimax klimatfestival på Kvinnofolkhögskolan vid Masthuggstorget i Göteborg. Planka.nu skickar ner personal från Stockholm för att hålla pr-skola samt hjälpa Miljöförbundet Jordens Vänner med ett föredrag om trafik. Aktivister från Planka.nu i Göteborg kommer även finnas på plats med nya klibbor och flygblad. Hoppas vi ses där!

Så här skriver Klimax om festivalen:

Klimatfestivalen Muller – från jord till handling!

Klimatfestivalen Muller vill visa hur klimatfrågan är en fråga om social rättvisa. Vårt motto är att allt hänger ihop! Genom föredrag, kulturyttringar och praktiska workshops vill vi inspirera till diskussion om alternativ till dagens ohållbara system och finna nya lösningar. Vi kommer också att förbereda oss inför FN:s klimatkonferens i Köpenhamn i december. Programmet innehåller bland annat teman som Konsumtion, feminism och klass, Klimat och migration, Transition towns och Ekologisk ekonomi.

Tid: 20-22 nov 2009
Plats: Kvinnofolkhögskolan, Masthuggstorget. Alla välkomna!

Klimatfestival

Läs mer

En kommentar

En kommentar på “Planka.nu på Klimatfestival i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.