100.000 nya guldklistermärken!

Nu har äntligen de nya klibborna kommit! De är vita med plankaloggan i guldtryck och texten NOLLTAXA GER DIG GULD OCH GRÖNA SKOGAR.

Nolltaxa ger dig guld och gröna skogar

Vi har även kvar en hel del av de här klibborna som vi tryckte i våras:

wanted

smsklibban

Läs mer

15 kommentarer

15 kommentarer på “100.000 nya guldklistermärken!

 1. Daniel: du får så många som portot täcker, vi orkar inte riktigt räkna exakt hur många vi lägger in i varje brev dock. ;) Men det är ett rätt bra gäng.

  wot: Vi dumpar på 44:an i veckan!

 2. Nice märken!
  Jo då, man får en rätt bra laddning märken för 10 spänn
  – i mitt kuvert låg det 17 st såna där röda ”Planka.nu – nu 590 kr billigare än SL” 5 st av den blå som visas ovan (den versionen jag fick var dock grön) och 2 st av ”wanted” (den med spärrarna på)

  Ett bra ställe jag upptäckt att sätta klistermärken på är ledstången på rulltrappor. Jag satte upp en sån i Sundbyberg – den har suttit där i över en vecka (kanske fortfarande sitter kvar)

  Städarna upptäcker dom inte lika lätt eftersom dom bara syns när man går rulltrappan i ett visst läge. Folk går ju däremot på kontinuerligt – så då är det ju alltid några som hamnar rätt och ser dom. Dessutom är dom jobbiga att ta bort utan att stanna rulltrappan.

  Ovanför dörrarna ut till plattformarna vid Stockholms södra är ett annat tips – där har jag kastat upp tomma flaskor och dricka-förpackningar uppe på fläkt-lådorna några ggr och då har dom sedan legat där i veckor, så klistermärken borde få sitta rätt länge också :-)

 3. Vill inte skriva fel, så ska jag skicka ”Plankanu Förnamn Efternamn Gata 12 80040 Stad” ?

  Om ni tänker er att 80040 är ett postnummer och 12 är huset jag bor i på den gatan :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.