Planka.nu på Ung08

Ung08-festivalen pågår för fullt i Stockholm med mängder av aktiviteter för stans tonåringar. Planka.nu hängde några timmar i Kungsträdgården under onsdagen och delade ut flygblad, klistermärken och pins utanför SL:s tält. Föga förvånande var det klibborna som var mest populära, det är någonting visst med ungdomar och stickers. Kanske världens bästa kombination!

Planka08 på Ung08

På kvällen var det fest på Kungsträdgårdens tunnelbanestation. Eftersom vi i Planka.nu har fyllt 20 allihop var vi för gamla för att gå, så vi skickade en delegation från SUF. De fick med sig en bunt klistermärken och så många pins som vi hann göra och idag fick vi en rapport från festen:

Vi kom dit någon gång runt halv elva. Det var visitering vid dörren, så vi lämnade de flesta klistermärkena en bit bort men plockade på oss alla pins och några buntar klibbor. De buntarna vi lämnade hämtade vi upp efteråt, vi ska tänkte dela ut dom på nästa SUF-möte.

Det var en schyst lokal. De hade ställt upp en tunnelbana som fick fungera som garderob i en ände, dansgolv i mitten och ställe att chilla på längst bort. Sen fanns det ytterliggare två dansgolv. Tyvärr försökte inte SL promota sig själva vilket vi hade hoppats på, så de som var där verkade inte fatta att det var SL som höll i kalaset.

De klistermärken och knappar vi hade gick i alla fall som smör i solsken. Ni går hem hos kidsen!

Vi delade ut pins till kidsen på Tunnelbanefesten

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.