Betala med kort eller direktbetalning via internetbank

Nu går det äntligen att betala sitt medlemskap i Stockholms p-kassa med kort eller direktbetalning via internetbank. (Som medlem i p-kassan betalar vi eventuella böter du får när du plankar i SL-trafiken.) Detta har länge varit en av de mest efterfrågade förbättringarna så vi hoppas att ni blir nöjda och att det fungerar bra. Vi använder oss av Payson för att ta emot pengarna, det betyder att du måste skapa ett konto hos dom för att kunna betala till oss. Men det tar bara några sekunder så det är inga problem. Vi inleder nu vår testperiod av detta system och hoppas att det kommer fungera bra för alla inblandade. Har du några frågor, är det något som inte fungerar som det ska eller är det något du tycker vi kan förbättra så tveka inte att skicka iväg ett mejl till sthlm@planka.nu eller skriv en kommentar på denna nyhet. Du kan självklart även betala din självrisk och handla i vår affär med Payson! Det kommer även fortsättningsvis att fungera lika bra att betala till vårt vanliga Plusgirokonto, för oss spelar det ingen roll vilket du använder så gör det du tycker är smidigast.

planka4

P.S. Vi jobbar hårt på att fixa lite fler av de saker som många av er efterfrågade i enkäten för ett par månader sen.

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.