Sommarlov

Från och med idag tar Planka.nu Stockholm sommarlov, det betyder att vi har stängt på kontoret, att vi kanske ligger på stranden istället för att svara i telefon vissa dagar och att det ibland tar någon dag extra för oss att svara på mejl och registrera inbetalningar. Däremot kommer vi självklart att sköta alla betalningar av böter och liknande viktiga saker ordentligt under sommaren. Vi öppnar åter på kontoret onsdagen den 19:e augusti. Om du känner att du inte kan hålla dig från att träffa oss under tiden vi har stängt så ring eller mejla så fixar vi det.

Imorn drar vi till politikerveckan i Visby och är där hela veckan. Direktrapportering därifrån kan du följa på Twitter via hashtaggen #planka.nu, du som ogillar Twitter kommer kunna följa det senaste via startsidan på www.planka.nu. Vi kommer ha föredrag på Alternativa Politikerveckan (torsdag 14.30) och hitta på massa annat skoj.

Vi kommer självfallet fortsätta med vårt arbete under sommaren, men kanske i en lite makligare takt, och kanske främst försöka lösa lite tekniska bitar som hamnat på efterkälken på sistone.

Trevlig sommar önskar vi som är engagerade i Planka.nu!

y9zah6mw5q

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.