Elva olika nya pins!

Årets första maj present är en specialdesignad nolltaxepin. är du syndikalist, kommunist, sosse eller kanske feminist? Vi har knappen för dig! Hittills finns det elva olika varianter att välja mellan och det lär ju bli fler…

Vi kommer dela ut de så många vi orkar imorn i första maj tågen men om du skulle bli utan går det bra att beställa från oss.

olika pins

Beställ såhär:

En pin kostar fem kronor (för att täcka portokostnaden) men är gratis om du kommer till kontoret och hämtar. Sätt in pengarna för det du vill ha på Plusgiro: 147 68 45 – 1 (betalningsmottagare planka.nu). Ange i meddelanderutan vad du beställer och din adress. Det går också bra att skicka ett adresserat och frankerat kuvert till Planka.nu, box 38183, 100 64 Stockholm. Skriv vilken du vill ha och märk kuvertet “pins” så skickar vi ut dom så fort vi kan!

Läs mer:

4 kommentarer

4 kommentarer på “Elva olika nya pins!

  1. Kan man inte skicka ett brev me massa frimärken på istället?, jag skickade eter klistermärken och 2 pins för *ca 3 veckor sedan. Jag har inte fått några pins .*Klistermärkena har kommit, men var är pinsen??

  2. Hej, skrev på att du ville ha pins också? I så fall borde du verkligen ha fått pins, men som vi skriver i nyheten så går det utmärkt att skicka ett kuvert med frimärke och ditt namn/adress på i ett annat kuvert till oss så skickar vi ut pins. Se till att lägga ner en lapp där du skriver vilka pins du vill ha bara.

  3. Varför har ni inga allianspartier med här? Det kan ju faktiskt finnas moderater som är för nolltaxa också. Det är nog viktigare att gräva fram dem för att få upp frågan bland deras väljare också och få en bredare opinion. Särskilt då de är på god väg att vinna nästa val.

  4. @Högersocialisten: Detta var ju en specialutgåva för 1:a maj, därför blev det enbart vänsterpins. Det har snackats om liberaler för nolltaxa, borgare för nolltaxa osv… Förslag på högerpins mottages tacksamt. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.