”Till varje pris?” i media

Planka.nu:s senaste rapport Till varje pris? handlar om spärrsystemet i SL-trafiken och dess kostnader och har sedan lanseringen ägnats en hel del uppmärksamhet i olika tidningar. Vi har nu hunnit scanna artiklarna och lagt upp dom i vårt pressarkiv här på hemsidan. Ytterligare ett par debattartiklar har inte publicerats ännu men vi uppdaterar arkivet löpande. De senaste pressklippen (hittills främst om rapporten) finns också på vårt flickr konto. Dessutom kan det vara bra att veta att samtliga bilder på vår flickr går att ladda ner i orginalstorlek genom att klicka på “all sizes” ovanför varje bild och välja orginalstorlek.

En kommentar

En kommentar på “”Till varje pris?” i media

  1. japp
    tröttnade på ofria stockholm där allt ska göras så krångligt som möjligt bara för att gunnebo och andra leverantörer av utrustning mutat nyckelpersoner så jag flyttade till tyskland.

    fritt och bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.