Freepublictransports.com tygväskor

Vi har just fått in grymt snygga Freepublictransports.com tygväskor, vita med rosa tryck. Väskorna kostar endast 40 kronor inklusive frakt.

FPT-väska

Beställ

Innan du köper kan vi rekommendera att du kollar in i vår affär och ser om det är något annat du vill ha. När du bestämt dig är det bara att sätta in pengarna för det du vill ha på Plusgiro: 147 68 45 – 1 (betalningsmottagare planka.nu). Ange i meddelanderutan vad du beställer och din adress. Du kan även komma förbi vårt kontor och handla prylar, läs mer om det här. Det går också bra att skicka pengar i ett kuvert till: Planka.nu, box 38183, 100 64 Stockholm (glöm inte att skriva vad du vill ha).

Läs mer

En kommentar

En kommentar på “Freepublictransports.com tygväskor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.