Nya pins

Vi har just fått in två olika sorters nya och mycket fina pins. De är gratis om du kommer förbi oss på kontoret och hämtar, klicka här för öppettider och vägbeskrivning. Om du vill att vi ska skicka pins till dig så kan du antingen sätta in tio kronor på vårt plusgirokonto: 147 68 45-1 (betalningsmottagare: planka.nu) och märka inbetalningen med pins. Det går också bra att skicka ett adresserat och frankerat kuvert till Planka.nu, box 38183, 100 64 Stockholm, märk kuvertet med “pins”.

knappar_bredd

*Passa gärna på att kika in i vår affär och se om det är något annat du vill handla när du ändå håller på. *

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.