Medlemskap i p-kassan – nu med större räckvidd

Idag den fjärde januari träder Västtrafiks senaste avgiftshöjning i kraft. Men samtidigt som det meddelades att biljettpriserna skulle öka med fyra procent kontrade Planka.nu Göteborg med att sänka sin medlemsavgift med 50 procent. Det innebär att sedan några veckor tillbaka kostar medlemskap i p-kassan lika mycket i Göteborg och Stockholm, alltså 100 kronor i månaden eller 500 för ett halvår.

En bonus som kommer med den här prissänkningen är att om du till exempel är medlem i Stockholms p-kassa och på besök i Göteborg så är du försäkrad även under semestern. Skulle du åka fast på spårvagnen är det bara att skicka in den boten till samma adress som du skickar SL-böterna till i vanliga fall. Och tvärt om gäller naturligtvis också att en göteborgare som torskar i Stockholm kan få sin bot betald av sin vanliga p-kassa. Större räckvidd på medlemskapen helt enkelt!

Läs mer:

3 kommentarer

3 kommentarer på “Medlemskap i p-kassan – nu med större räckvidd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.