Planka.nytt – nyhetspodcast

Idag så är vi på planka.nu glada över att släppa det första avsnittet av vår nyhetspodcast Planka.nytt. Från och med nu kommer du cirka en gång i månaden kunna höra ett nytt avsnitt av Planka.nytt där vi sammanfattar de viktigaste och roligaste nyheterna om planka.nu och kollektivtrafiken. Det lättaste sättet att lyssna på Planka.nytt är att prenumerera på det i din RSS-läsare eller i iTunes. Då detta är första avsnittet ber vi om ursäkt för eventuella barnsjukdomar (mejla eller skriv en kommentar om du undrar något eller har något att anmärka på) och möjligtvis en viss brist på spex. Men nu har vi lärt oss tekniken och utlovar att det kommer bli bättre och bättre. Så, för dig som är för lat för att läsa våra nyheter, är det bara att börja prenumerera, eller klicka här för att ladda ned den som mp3:a Har du ingen koll på hur det fungerar med podcasts rekommenderar vi wikipedias artikel om det hela.

Prenumerera

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.