Lite mer ESF-rapport

Under veckan som gått har planka.nu hängt ut i Malmö på det europeiska sociala forumet, vi har haft bokbord, seminarium, gått i demo och minglat med aktivister från både när och fjärran. För vår del så känns forumet väldigt lyckat. Vi knöt nya kontakter – och återupprättade gamla – som förhoppningsvis kommer att mynna ut i nya samarbeten, något ni lär få höra mer om senare. Spana in bilderna nedan också, mycket fina. En del av dem går att ladda hem högupplösta i vårt pressbildsarkiv.

En kommentar

En kommentar på “Lite mer ESF-rapport

  1. Det största erkännandet kommer från denna sosseblogg:
    ”Det var en härlig syn – så bred och mångfacetterad den europeiska vänstern, arbetar- och miljörörelsen är! Emellertid fanns det ett par inslag jag helst hade kunnat vara utan. Ett av dem, planka.nu (1), visade sig bjuda på dagens andra underhållande moment. Det förhöll sig nämligen så att den troppen skilde ut sig från de flesta andra. Utan tvekan hade dess deltagare tågets dyraste kläder.”
    http://lakejerna.blogspot.com/2008/09/dyrast-klder-i-esf-demonstrationen.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.