Pensionär kampanjar för avgiftsfri kollektivtrafik

Märtha Granberg, 76, har startat en namninsamling för att pensionärer ska få avgiftsfri kollektivtrafik.

– Varför ska pensionärer inte få gratis kollektivtrafik i Stockholm när man får det i Göteborg? Det är ren diskriminering. Jag funderar på att kontakta Diskrimineringsombudsmannen, säger Märtha Granberg från Solna.

Några dagars namninsamlande i Stockholm har gett 400-500 påskrifter. Planka.nu hoppas att det går bra med insamlingen, men man ska självklart undvika att ställa olika grupper mot varandra. Avgiftsfri kollektivtrafik, visst, men åt alla!

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.