Klimax tvingar vägverket att läsa vår motorvägsrapport

Saxat från Klimax hemsida:

Detta skrivs från en av Vägverkets datorer på regionkontor Stockholm. Härinne pågår för fullt planeringen för Förbifart Stockholm, ett galet projekt för att bygga mer motorväg i Stockholmsregionen och öka koldioxidutsläppen med minst 40 procent. Vi blockerar ingången till kontoren. Två rader av aktivister står just nu kedjade med rör framför två olika dörrar. Från en bergssprängare ljuder “Highway to hell” och banden med “Klimatbrott pågår” sitter uppspända. Kontorets högsta chef har varit nere och gått med på ett av våra krav: att läsa Planka.nu:s rapport “Highway to hell?” om Förbifarten, och lämna ett skriftligt svar inom en timme.

Det är så fint, fantastiskt jobbat kamrater!

Läs mer

En kommentar

En kommentar på “Klimax tvingar vägverket att läsa vår motorvägsrapport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.