Tjuvtitta på Planka.nu:s nya motorvägsrapport

I dagarna kommer Carl Cederschiöld släppa resultatet av Stockholmförhandlingen, som kommer innebära stora satsningar på nya motorvägar runt Stockholm. Planka.nu anser att motorvägar är helt fel väg att gå om vi vill ha en rättvis och miljövänlig stad. I samband med att Stockholmsförhandlingen släpps så släpper också vi en rapport där vi pekar på vad motorvägssatsningarna innebär och vad vi anser ska göras istället.

Onsdagen den 28 november är du välkommen till Café Edenborg (Stora Nygatan 35, t-bana Gamla Stan) för att tjuvtitta på rapporten och mingla med oss i Planka.nu. Det hela drar kring klockan 20 och håller på tills sent. Vi bjuder på rapport och bubbel!

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.