Nattrafiken blir kvar – ingen manifestation på torsdag.

De borgerliga i SL:s styrelse gick just ut med ett pressmeddelande där de berättar att de är överens om att låta tunnelbanan fortsätta gå som vanligt på vardagsnätter, samt att det inte är aktuellt med en speciell nattaxa! I och med att tunnelbanan och pendeltågen kommer gå dygnet runt på helger så blir det hela en förbättring jämfört med tidigare. Vi är glada att politikerna för en gångs skull tagit sitt förnuft till fånga och lyssnat på folks åsikter samt insett betydelsen av en välfungerande kollektivtrafik även på vardagsnätter.

Med anledning av detta så ställer vi in den planerade manifestationen på torsdag.

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.