UPPDATERAD: Planka.nu Stockholm flyttar – Stängt på kontoret

UPPDATERAT
Vi har ännu inte blivit klara med ombyggnader och iordningställande av vår nya lokal, varför vi kommer att ha stängt fram till 8 augusti. Vill du ha tag på oss går det bra att ringa (0739-457168) eller maila (sthlm@planka.nu). Vill du ha klistermärken så skicka ett frankerat och adresserat kuvert i ett annat kuvert till planka.nu, box 38183, 100 64 Stockholm.

Planka.nu flyttar sitt Stockholmskontor veckan framöver. Det innebär att vi inte kommer att ha öppet hus på kontoret mellan 11 juli och den 8 augusti.. Det innebär också ett glapp i våra internettjänster varvid det kan ta lite extra tid att få svar på mail, samt att medlemsinloggen inte kommer att uppdateras som vanligt.

När vi öppnar vårt nya kontor kommer vi kunna erbjuda bättre öppettider och bättre möjligheter att betala medlemskap över disk samt att hämta klistermärken eller köpa planka.nu-produkter. Vi hoppas att ni har överseende med detta.

Trevlig sommar önskar
Planka.nu Stockholm

2 kommentarer

2 kommentarer på “UPPDATERAD: Planka.nu Stockholm flyttar – Stängt på kontoret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.