Rättegång mot Veolia i AD

Planka.nu stöder Per Johansson och SEKO klubb 119 i rättegången mot Veolia (f.d. Connex). Vi anser att resenärer och anställda inom kollektivtrafiken har allt att vinna på att kämpa tillsammans för en tryggare, bättre och billigare SL-trafik.

Pressmeddelande från klubb 119

Rättegången mot Veolia (f d Connex) angående avskedandet av vår före detta ordförande och nuvarande hedersordförande i klubben, Per Johansson, börjar på tisdag den 20 februari och pågår i 3 dagar, fram till och med torsdagen 22 februari 2007.

Vi uppmanar alla som kan och vill att komma till arbetsdomstolen, AD, på Stora Nygatan 2B i Gamla Stan. Förhandlingarna börjar på tisdag kl: 09.00. Vi kommer att vara på plats redan från kl: 08.00 på morgonen med flygblad osv. Klubben kommer att ha ett informationsbord med kaffe, bullar osv på Mynntorget samtliga dagar.

Kom förbi och visa ditt stöd till Per Johansson och SEKO klubb 119. Flera aktiviteter och aktioner kan förekomma under de aktuella dagarna.

  • Vi kämpar för yttrandefrihet på arbetsplatser
  • Säkerhet och trygghet ska gå före pengar

P. S. SEKO klubb 119 har instiftat ett pris för yttrandefrihet med anledning av att Veolia (f d Connex) har sparkat vår ordförande Per Johansson.

Läs mer

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.